женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин

Домой  Форум для женщин / Кутова кухня Войти на сайт / Регистрация  

Поиск 
  Карта сайта   

Интересно:

Свежие статьи:

МОЯ КВАРТИРА

Кутова кухня

Добавлено: 2021-06-30 18:27:30   Заголовок: Кутова кухня
Хризантема
Хризантема

Привіт усім. Придбали з чоловіком у Львові квартиру-студію. Навіть не думала, що можемо зіткнутися з такою проблемою, але не можемо ми підібрати кухонній гарнітур потрібних розмірів, щоб якраз став нам по довжині всієї стіни. Я дуже хотіла б кутову кухню купити, але ті, які нам пропонують в магазинах, не підходять. І що теперь робити? Як вирішити цю проблему?

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-06-30 18:31:20
Marianna
Marianna

Угловая кухня очень удобна тем, что она очень вместительная, ну и функциональная. Ведь чего только не положешь в эту угловую тумбу. А вы в интернет-магазинах не пробовали рассматривать варианты кухонных гарнитуров? Может какой-то и подобрали б.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-06-30 18:34:25
Зорюшка
Зорюшка

Якщо стандартны кухні кухні вам по розмірах не підходять, тоді вам потрібно тільки виготовлять меблі на кухню під замовлення. Такою стравою займаються багато майстрів.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-06-30 18:39:10
Dracena
Dracena

Будьте готові до того, що вартість кухонного гарнітуру, зробленого під замовлення буде вищою, ніж кухні, яку ви купите в мебельному магазині. Але, мене це взагалі б не спиняло. Я вважаю, що краще раз зробити, але так, як потрібно, щоб ближчим часом нічого більше не міняти. Можете зорієнтуватися у цінах на кухні під замовлення на сайті компанії, де змогли б замовити виготовлення кутової кухні під замовлення тут

Ответить | Цитировать

© 2008-2025 Женский журнал IN JOY, советы для женщин.

Копирование материалов сайта без разрешения авторов сайта преследуется по закону. Все права защищены.

Rambler's Top100 Яндекс.Метрика 0,177
18+

Форум для женщин