RSS RSS
Добавлено: 2021-06-30 18:27:30   Заголовок: Кутова кухня
Хризантема
Хризантема

Привіт усім. Придбали з чоловіком у Львові квартиру-студію. Навіть не думала, що можемо зіткнутися з такою проблемою, але не можемо ми підібрати кухонній гарнітур потрібних розмірів, щоб якраз став нам по довжині всієї стіни. Я дуже хотіла б кутову кухню купити, але ті, які нам пропонують в магазинах, не підходять. І що теперь робити? Як вирішити цю проблему?

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-06-30 18:31:20
Marianna
Marianna

Угловая кухня очень удобна тем, что она очень вместительная, ну и функциональная. Ведь чего только не положешь в эту угловую тумбу. А вы в интернет-магазинах не пробовали рассматривать варианты кухонных гарнитуров? Может какой-то и подобрали б.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-06-30 18:34:25
Зорюшка
Зорюшка

Якщо стандартны кухні кухні вам по розмірах не підходять, тоді вам потрібно тільки виготовлять меблі на кухню під замовлення. Такою стравою займаються багато майстрів.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-06-30 18:39:10
Dracena
Dracena

Будьте готові до того, що вартість кухонного гарнітуру, зробленого під замовлення буде вищою, ніж кухні, яку ви купите в мебельному магазині. Але, мене це взагалі б не спиняло. Я вважаю, що краще раз зробити, але так, як потрібно, щоб ближчим часом нічого більше не міняти. Можете зорієнтуватися у цінах на кухні під замовлення на сайті компанії, де змогли б замовити виготовлення кутової кухні під замовлення тут

Ответить | Цитировать