женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин

Домой  Форум для женщин / Золоті прикраси Войти на сайт / Регистрация  

Поиск 
  Карта сайта   

Интересно:

Свежие статьи:

ВНЕШНОСТЬ И КРАСОТА

Золоті прикраси

Добавлено: 2020-11-11 00:50:01   Заголовок: Золоті прикраси
OR IR
OR IR

Скажіть, золоті прикраси ще в моді? Хочу собі на день народження попросити в якості подарунка - щоб чоловік купив. Знайшла в інтернеті сайт ювеліра, в якого можна замовити золоті прикраси у Львові Покажу, що хотіла би, а чоловік нехай оплачує. Що скажете - вибирати золото чи може щось інше замовити в якості подарунка?

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2020-11-11 01:04:16
karinika
karinika

Мені золото не до вподоби тому не можу вам порадити нічого. Я б щось інше замовляла. Наприклад, брендову сумку)

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2020-11-11 01:09:30
Аришка
Аришка

В мене є золоті сережки, кулони, браслет досить масивний і перстні. Та ношу тільки сережки. Все решта лежить в коробочці. Ось думаю - а для чого вони мені? Краще б поїхала на Мальдіви)

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2020-11-11 01:40:27
Ларуза
Ларуза

А що саме ви хочете - сережки, перстень чи може браслет? Якщо вже замовляти, то щось цікаве, пам"ятне. Я б перстень оригінальний замовила. У моєї подруги такий є ручної роботи -дуже вишуканий.

Ответить | Цитировать

© 2008-2025 Женский журнал IN JOY, советы для женщин.

Копирование материалов сайта без разрешения авторов сайта преследуется по закону. Все права защищены.

Rambler's Top100 Яндекс.Метрика 0,108
18+

Форум для женщин