женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин

Домой  Форум для женщин / Біговел Войти на сайт / Регистрация  

Поиск 
  Карта сайта   

Интересно:

Свежие статьи:

ДЕТИ, МАТЕРИНСТВО

Біговел

Добавлено: 2021-06-09 11:52:38   Заголовок: Біговел
Хризантема
Хризантема

Привіт усім. Чи ще є у кого такий рухливий і непосидючий хлопчик, як у мене? Синочку ще тільки два роки, а він ніяк не може всидіти на місці, уже і у візочку їздити не хоче. Я ось надумала йому купити один із таких біговелів тут Але щось не знаю, чи буде йому зручно їздити таким дитячим транспортом. Чи є у кого біговел, як дітки на ньому їздять? Подобається їм?

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-06-09 11:57:01
Korona
Korona

Біговел нам бабуся подарувала, коли синок ще тільки почав ходити. Він довго стояв в гаражі, але коли син зрозумів, як на ньому кататися, то дуже йому подобалося, навіть більше як на велосипеді.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-06-09 12:00:26
Зорюшка
Зорюшка

А дитячий велосипед у вас, автор, є? Якщо немає, то, можливо краще велосипед купити? Я взагалі не розумію, як можна, відштовхуючись ногами, їхати. Це, як на мене, не дуже зручно.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-06-09 12:10:04
Dracena
Dracena

А мои дети и сын и доска очень любили кататься на беговеле. Мы когда решили купить такой транспорт, то даже и не сомневались. Автор, покупайте и ваш сын будет с радостью на нем кататься.

Ответить | Цитировать

© 2008-2024 Женский журнал IN JOY, советы для женщин.

Копирование материалов сайта без разрешения авторов сайта преследуется по закону. Все права защищены.

Rambler's Top100 Яндекс.Метрика 0,111
18+

Форум для женщин