женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин

Домой  Форум для женщин / Потрібна порада. Войти на сайт / Регистрация  

Поиск 
  Карта сайта   

Интересно:

Свежие статьи:

ДЕТИ, МАТЕРИНСТВО

Потрібна порада.

Добавлено: 2018-12-06 18:04:11   Заголовок: Потрібна порада.
Polina777
Polina777

Cестра місяць назад народила синочка. Кормить грудю, але погано набирають вагу. Участковий педіатр порадила переводити на суміш, але при цьому годувати грудю. Але я вважаю, що не потрібно цього робити, бо так взагалі можна згорнути грудне вигодовування. А що може бути корисніше маминого молока. Що ви думаєте по цьому поводу?

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2018-12-06 18:24:03
sasha1989
sasha1989

Не знаю как считает врач, может у него есть предпосылки ей это советовать, но я двумя руками за грудное вскармливание. Нужно его сохранять всеми возможными способами, а введение смеси приведет в конечном счете к завершению грудного вскармливания.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2018-12-08 15:30:08
Len4ik86
Len4ik86

Я, взагалі, стараюсь слухати свого педіатра, добре що у нас вона дуже толкова жінка. Вашій сестрі ж не говорять згортати грудне вигодовування, просто докармлювати, можливо на ніч, дитина точно буде не голодна, буде спати краще, а на протязі усього дня можна просто годувати грудьми. Я вважаю ГВ у такому разі не дуже пострадає. Нам після роддому теж прийшлося докармлювати дочку, молока у мене було небагато, тому я просто купила суміш фрісо ось тут подивіться й годувала їй деякий час, при цьому не забуваючи про груди. ГВ у мене налаштувалося, дитинці зараз 1,2, а я досі кормлю її грудьми, планує згортати ГВ десь у 2 році.

Ответить | Цитировать

© 2008-2024 Женский журнал IN JOY, советы для женщин.

Копирование материалов сайта без разрешения авторов сайта преследуется по закону. Все права защищены.

Rambler's Top100 Яндекс.Метрика 0,097
18+

Форум для женщин