Cестра місяць назад народила синочка. Кормить грудю, але погано набирають вагу. Участковий педіатр порадила переводити на суміш, але при цьому годувати грудю. Але я вважаю, що не потрібно цього робити, бо так взагалі можна згорнути грудне вигодовування. А що може бути корисніше маминого молока. Що ви думаєте по цьому поводу?
Не знаю как считает врач, может у него есть предпосылки ей это советовать, но я двумя руками за грудное вскармливание. Нужно его сохранять всеми возможными способами, а введение смеси приведет в конечном счете к завершению грудного вскармливания.
Я, взагалі, стараюсь слухати свого педіатра, добре що у нас вона дуже толкова жінка. Вашій сестрі ж не говорять згортати грудне вигодовування, просто докармлювати, можливо на ніч, дитина точно буде не голодна, буде спати краще, а на протязі усього дня можна просто годувати грудьми. Я вважаю ГВ у такому разі не дуже пострадає. Нам після роддому теж прийшлося докармлювати дочку, молока у мене було небагато, тому я просто купила суміш фрісо ось тут подивіться й годувала їй деякий час, при цьому не забуваючи про груди. ГВ у мене налаштувалося, дитинці зараз 1,2, а я досі кормлю її грудьми, планує згортати ГВ десь у 2 році.