|
Добавлено: 2020-11-13 22:49:49 Заголовок: Хочу замінити машину |
Оксана

|
Які переваги та недоліки електрокара? Вирішила поміняти машину, моя вже старенька, все частіше мене підводить. Замислююся про покупку електрокара, але все таки трохи не впевнена в цьому рішенні. Підкажіть чи варто брати таку машину, чи це вигідно та зручно в наших умовах і на наших дорогах? Дякую за поради.
|
Ответить
|
 |
Добавлено: 2020-11-13 22:54:01 |
Ирина Яблочкина

|
Звичайно електрокар, це перш за все екологічність, по-друге, це значна економія на паливі. Ну і взагалі за електрокарами майбутнє, такі машини повністю автоматизовані та оснащені сучасною технікою, що дуже зручно в єксплуатації, особливо для жінки.
|
Ответить
|
 |
Добавлено: 2020-11-13 22:58:02 |
Борулька

|
Така машина, це звичайно круто, але вони ж коштують шалених грошей, та й в обслуговуванні не дешеві. Та й не скрізь в Україні є станції техобслуговування таких авто. Так що провести будь-які сервісні роботи, може стати для вас справжньою проблемою.
|
Ответить
|
 |
Добавлено: 2020-11-13 23:03:06 |
Nikoliya

|
Дійсно, за електрокарами - майбутнє! Це екологічність, економія коштів на паливі, зручність в експлуатації. З приводу технічного огляду - зараз це вже не проблема, з кожним роком в Україні збільшується кількість сервісних центрів, які працюють з електромобілями. І ще одна вагома перевага, це пільги на ввезення і рєестрацію електрокарів в Україні. Щоб зникли всі ваші сумніви,чи варто купувати такі автомобілі, рекомендую почитати інформацію про електрокари в цьому блозі 
|
Ответить
|
 |
Добавлено: 2021-02-22 13:56:36 |
Vesnushka

|
Если бы еще электрозаправок у нас в стране было побольше, тогда бы можно было запросто на электрокары переходить.
|
Ответить
|
 |
Добавлено: 2021-02-23 11:16:05 |
Jennifer

|
Ну, на самом деле для электрокаров не так часто требуется техническое обслуживание, как для обычных авто, поэтому в этом плане сомневаться не стоит. Да и вообще, мне кажется, у электромобилей гораздо больше достоинств, чем недостатков, взять хотя бы экономию на топливе, а оно ведь сейчас дорогое, электричество стоит намного дешевле. Я тоже хочу себе какой-нибудь симпатичный электрокар взять в скором времени. Вот присматриваюсь сейчас к электромобилям из США , уже выделила для себя парочку интересных моделей, причем по цене они выходят даже дешевле тех авто, что на бензине ездят.
————————————————————————— Все будет хорошо!
|
Ответить
|
 |
Добавлено: 2021-04-02 16:48:52 |
Natalek

|
Мы сейчас тоже сменили себе автомобиль. Решили сразу не мучить себя, обратились в АВТОСАЛОН ЦЕНТРАЛЬНЫЙ и их менеджера помогли нам довольно таки быстро подобрать для нас идеальный вариант машины и с тех пор у нас наш новый авто Хендай Солярис .
|
Ответить
|