женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин

Домой  Форум для женщин / Кухонна техніка Войти на сайт / Регистрация  

Поиск 
  Карта сайта   

Интересно:

Женский форум

Свежие статьи:

КУЛИНАРИЯ

Кухонна техніка

Добавлено: 2019-05-15 19:52:22   Заголовок: Кухонна техніка
samanta
samanta

Дівчатка, що з кухонної техніки є у вас вдома и ви постійно нею користуєтесь? Чим задоволені, а чим не користуєтесь взагалі? Хочу купити собі хлібопічку, знайшла в Україні фірмовий магазин Кенвуд Марка ніби хороша. Що скажете - варто брати собі хлібопічку чи ні? Гарний хліб в них виходить?

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2019-05-15 19:57:43
zizi
zizi

В мене повно всього) І половиною не користуємось. Особливо тостером і соковижималкою. Хіба тільки коли урожай яблук є і нема де діти, то переробляю на сік. А спочатку постійно використовували, зараз діти більше магазинний сік полюбляють, а тости не готую, бо не завжди є спеціаоьний хліб для них.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2019-05-15 20:02:12
karinika
karinika

Якщо хочете їсти запашний та смачний хліб, то купуйте хлібопічку. Кенвуд - дуже хорощий бренд. У мене кухонний комбайн ціє марки і я дуже задоволена. А ще мене дуже виручає мультя - еконгмія очевидна, включаю і можу робити ще щось, навіть в магазин піти, а їжа готується і саме все виключиться.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2019-05-15 20:05:44
nastya
nastya

Хліб виходить смачний, але потрібно виробити свій рецепт. Не завжди те, що в книжці до хлібопічки пишеться -правильно. Я пекла не раз, і щоразу щось міняла в рецептурі поки не вийшло ідеально.

—————————————————————————
всё проходит...
Ответить | Цитировать

© 2008-2024 Женский журнал IN JOY, советы для женщин.

Копирование материалов сайта без разрешения авторов сайта преследуется по закону. Все права защищены.

Rambler's Top100 Яндекс.Метрика 0,109
18+

Форум для женщин