женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин

Домой  Форум для женщин / Ремінець Войти на сайт / Регистрация  

Поиск 
  Карта сайта   

Интересно:

Свежие статьи:

ВНЕШНОСТЬ И КРАСОТА

Ремінець

Добавлено: 2021-05-30 17:52:19   Заголовок: Ремінець
OR IR
OR IR

Дівчатка, ви носите ремінці з одягом -джинси, спідниці, плаття? Які саме собі купуєте? Я до джинсів шукаю щось гарної якості -брати шкіру чи варіант з шкірзамінника теж хороший?

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-05-30 17:58:47
Аришка
Аришка

Там де вони потрібні. Але не люблю їх) Особливо з джинсами. Купую таку модель і той розмір що на мені сиділо добре -в мене така фігура, що я собі можу дозволити і без ремінця носити штани.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-05-30 18:01:34
nastya
nastya

Так-ношу. Це гарний аксессуар і ним можна підкреслити талію, додати стильності образу. В мене багато ремінців -широкі, вузькі, шкіра і замінник. А які у вас джинси-що за модель?

—————————————————————————
всё проходит...
Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-05-30 18:05:47
OR IR
OR IR

Цитата:
Так-ношу. Це гарний аксессуар і ним можна підкреслити талію, додати стильності образу. В мене багато ремінців -широкі, вузькі, шкіра і замінник. А які у вас джинси-що за модель?
Звичані темно-сині класичні джинси. Але у мене широкі бедра і вузька талія -без ремінця вони трішки некомфртно сидять на мені.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-05-30 18:15:34
Ishka
Ishka

Є багато гарних ремінців, які доповнять гардероб жінки і підкреслять її форми. Але якщо купувати, то тільки шкіру, бо щкірзамінник дуже швидко втрачає зовнішній вигляд тому це гроші на вітер. До ваших джинсів гарно підійде ремінь з екзотичної шкіри Собі такий брала в темно-коричневому кольорі зі шкіри крокодила.

Ответить | Цитировать

© 2008-2025 Женский журнал IN JOY, советы для женщин.

Копирование материалов сайта без разрешения авторов сайта преследуется по закону. Все права защищены.

Rambler's Top100 Яндекс.Метрика 0,105
18+

Форум для женщин