Місяць тому народила хлопчика, якого назвали Іллею. Зараз ми з малям та чоловіком живемо вдома у його батьків - у селі під Києвом. Скажу чесно, мене дуже тривожить моя свекруха, яка постійно піднімає мене уночі, щоб я погодувала дитину. Мовляв, у малюка має бути режим. І свекрусі нічого сказати не можу... Але бодай би вона мені хоч трохи поспати дала... Дівчата, а ви будили своїх дітей, щоб погодувати їх уночі?
Мне кажется, Вам в первую очередь стоит прислушиваться к мнению педиатра, а не свекрови. Уж он явно более профессионален в этом вопросе. И маме мужа скажите, что будете делать так, как посоветует доктор.
Вашей свекрови стоило бы меньше влезать в Ваши дела. Своих детей она уже выкормила так, как считала правильным. А Вы со своими сами разберетесь... Просто бесит такое!
Ви, головне, менше хвилюйтеся, бо ще молоко пропаде. Почитайте краще про нічні годування немовляти ось за цим посиланням І свекрусі своїй покажіть, адже у тому матеріалі все досить детально розписано. Можливо, це хоч трохи вас примирить.