Форумчани, підкажіть, будь ласка, де можна купити вуличні ліхтарики. У моеї мами скоро день народження, і я хочу подарувати ій садову фігуру гнома, на три садових ліхтарики, вона дуже це любе.
Садові ліхтарі під старовину ми замовляли майстру по кованим виробам. Він нам створили 6 ліхтарів для нашого двору за містом, а також зробив 2 лавки в цьому стилі, взагалі вийшов шикарний комплект як зі старого кіно
Ой, зараз садові ліхтарики роблять такі гарні. Я теж вже потихеньку готуюся к літу, купила кілька нових квітів, яких у мене в садочку ще не було, на день народження мені подарували красивого гнома, і ще пригледіла в цьому магазині очкень красиві ліхтарики
Покупали такие фонари в Польше в июне долларов за 6. Стоят на участке без забора уже три месяца, никому не нужны. Smiley Светят всю ночь и достаточно хорошо. Вокруг стола 6 шт., иногда встаю посмотреть ночью не воруют ли добро, собака соседская -сволочь- будит, все вижу. Так что за такие деньги,мне кажется, приятная штучка, если учесть, что больше никаких радостей на участке пока нет .