женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин

Домой  Форум для женщин / Кредит Войти на сайт / Регистрация  

Поиск 
  Карта сайта   

Интересно:

Свежие статьи:

РАЗГОВОРЫ ОБО ВСЕМ

Кредит

Добавлено: 2019-02-20 11:27:48   Заголовок: Кредит
Женственная
Женственная
рекламщик?

Для мене дуже важливо за короткий проміжок часу знайти кредитну компанію, яка видасть мені гроші. Справа в тому, що в мене погана кредитна історія і я вважаю, що при таких умовах шанси мінімальні. Сюди заглянула у розділ і вирішила, що обов’язково треба прочитати статтю від початку та до кінця. Мені стало цікаво, а ви також спочатку збираєте якомога більше даних про кредитну компанію з якою плануєте співпрацювати? Хотілося б з вами саме зараз обсудити цю тему, бо вона дуже для мене важлива.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-03-25 11:29:18
soyojo
soyojo

А можна взяти кошти в позику під невеликий відсоток, прямо на пластикову карту, не виходячи з квартири?

—————————————————————————
"Все мы лежим в сточной канаве, но некоторые из нас смотрят на звезды" - Оскар Уайльд
Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-03-25 11:30:22
Tundra
Tundra

Все можливо, проте відсоток може бути великим, тому пильнуйте.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-03-25 11:31:44
buzzz
buzzz

А де знайти компанію, щоб вигідно було кредитуватись на постійній основі? Мені треба для бізнесу

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-04-17 19:01:23
thestarnataly
thestarnataly

Я собі в інтернеті кредит брала на розвиток бізнесу, і так само легко все оформила онлайн коли були терміново потрібні гроші в борг , додаткових документів при цьому не потрібно було, а головне тепер я знаю, що мій бізнес під надійним захистом, тому що ця кредитна установа завжди готова мене підтримати!

—————————————————————————
Жизнь - это не те дни, которые прошли, а те, которые запомнились.
Ответить | Цитировать
Добавлено: 2021-07-23 00:23:00
MilashkaXo
MilashkaXo
рекламщик?

Можно нормальную сумму взять в кредит под залог часов Я с мужем разводилась и было очень тяжело, вот часы на некоторое время выручили, пока нашла работу и все такое. Банк бы мне не дал кредит, так как домохозяйка последние 10 лет была и возможность была только с залогом.

Ответить | Цитировать

© 2008-2024 Женский журнал IN JOY, советы для женщин.

Копирование материалов сайта без разрешения авторов сайта преследуется по закону. Все права защищены.

Rambler's Top100 Яндекс.Метрика 0,125
18+

Форум для женщин