женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин

Домой  Форум для женщин / Як зацікавити покупців Войти на сайт / Регистрация  

Поиск 
  Карта сайта   

Интересно:

Свежие статьи:

РАЗГОВОРЫ ОБО ВСЕМ

Як зацікавити покупців

Добавлено: 2018-12-17 01:00:57   Заголовок: Як зацікавити покупців
Nikoliya
Nikoliya

Дівчатка, у мене невеликий магазин в центрі. Нещодавно відкрила його і покупців дуже мало, іноді навіть таке буває, що цілий день просиджу і немає жодного покупця. Мене це дуже засмучує, тому цікавлюся які є способи підняти продажі, зацікавити покупців у свій магазин? Спасибі заздалегідь за ваші поради

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2018-12-17 01:24:19
Оксана
Оксана

Зараз багато хто скаржиться на зниження купівельної активності. Ну що тут дивного, адже в країні криза, люди не поспішають гроші витрачати

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2018-12-17 01:31:57
Борулька
Борулька

А чим саме ви займаєтесь, який у вас асортимент товару? Просто зараз можна, наприклад, зробити акції предноворічні, трохи знизивши ціни і покупці до вас підуть, вони таке люблять

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2018-12-17 10:15:03
Ирина Яблочкина
Ирина Яблочкина

Зараз всім не легко, але я вважаю що сидіти склавши руки теж не варто, треба просувати свій магазин, рекламувати його, щоб він був постійно на слуху і на виду, щоб якомога більше людей про нього дізналося. Використовуйте для реклами різні способи, за допомогою соцмереж, роздачі флаерів, плакати на бігбордах Це найбільш єфективний метод

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2018-12-17 10:25:43
Оксана
Оксана

А мені здається, шо можливо є сенс трохи перечекати, через деякий час ситуація зміниться и все налогодиться

Ответить | Цитировать

© 2008-2025 Женский журнал IN JOY, советы для женщин.

Копирование материалов сайта без разрешения авторов сайта преследуется по закону. Все права защищены.

Rambler's Top100 Яндекс.Метрика 0,134
18+

Форум для женщин