женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин женский журнал, советы для женщин, форум для женщин

Домой  Форум для женщин / кухні на замовлення Войти на сайт / Регистрация  

Поиск 
  Карта сайта   

Интересно:

Женский форум

Свежие статьи:

МОЯ КВАРТИРА

кухні на замовлення

Добавлено: 2020-08-17 21:41:33   Заголовок: кухні на замовлення
Aurika
Aurika

Яка у вас кухня - велика чи маленька? Як організовано робоче місце? Кухонний гарнітур якого виробника у вас? З ваших відповідей зможу зрозуміти яка кухня повинна бути у мене.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2020-08-17 21:46:59
Marianna
Marianna

У мене сама кухня в світлих тонах і світлий кухонний гарнітур. Тому що кухня в будинку знаходиться не на сонячній стороні будинку. І обов'язково робоче місце повинно бути освітлене.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2020-08-17 21:54:39
Lana
Lana

Я сама середнього зросту і тому все навісні шафи висять не високо, а так щоб я могла вільно діставати до верхньої полиці. Кухонні меблі рідного виробництва.

Ответить | Цитировать
Добавлено: 2020-08-17 22:00:06
Даяна
Даяна

Згодна, що кухонний гарнітур повинен бути в світлих тонах. Це асоціації з позитивом, особисто у мене. Я вибирала кухню таку, щоб мені було на ній комфортно готувати. Щоб була підсвітка робочої зони. Я кухню замовляла у нас у Львові в GV-kuhni. Якщо ви теж зі Львова, то можете подивитися ціни кухонь під замовлення

Ответить | Цитировать

© 2008-2024 Женский журнал IN JOY, советы для женщин.

Копирование материалов сайта без разрешения авторов сайта преследуется по закону. Все права защищены.

Rambler's Top100 Яндекс.Метрика 0,179
18+

Форум для женщин